webshop draagzakken draagdoeken

Webshop voor bewuste ouders

Little Greeny is een webshop voor ‘bewuste ouders’. Producten voor ouders die o.a. de filosofie ‘natuurlijk ouderschap’ volgen. Ook eco speelgoed en babykleding.

Steeds meer ‘nieuwe ouders’ kiezen voor bewust ouderschap. Deze opvoedingsstijl bestaat met name uit ‘natuurlijk ouderschap’ en ‘onvoorwaardelijk ouderschap’. De nieuwe webshop Little Greeny speelt hier op in.

– vanuit bewust ouderschap is het belangrijk dat je jouw kindje zoveel mogelijk dicht bij je hebt. De webshop verkoopt dan ook geen kinderwagens, maar draagzakken en draagdoeken.

– vanuit bewust ouderschap is een gezonde verzorging belangrijk. Daarom verkoopt de webshop tandpasta zonder fluoride

– bewuste ouders vinden ecologisch verantwoorde artikelen belangrijk. Zo is bijna al het speelgoed ecologisch verantwoord en is de babykleding GOTS gecertificeerd

– bewuste ouders vinden dunne zolen onder kinderschoenen belangrijk, voor een natuurlijke afrol van de voeten. De webshop biedt ‘barefoot kinderschoenen’.

De eigenaar van Little Greeny volgt zelf de opvoedingsstijl bewust ouderschap en hij kwam erachter dat er geen webshops zijn die zich hier volledig op richten. Voor verzorgingsproducten moest je bij de ene webshop zijn, voor ecologisch verantwoord speelgoed en babykleding bij een andere en voor draagdoeken en draagzakken weer ergens anders.

Bij Little Greeny wordt dit zoveel mogelijk vanuit een assortiment compleet aangeleverd.

Binnen de webshop kan je alle producten kopen die je voor bewust ouderschap nodig hebt. Via Facebook worden tips gegeven die betrekking hebben op bewust ouderschap.

Uiteraard worden producten ook ecologisch ingepakt en wel op creatieve wijze: met krantenpapier en recycled touw.

Binnenkort komt er ook een wizzard op de website waarmee je op basis van vragen kan zien welke producten je nodig hebt.

Interessant is dat blijkt dat al veel meer mensen met bewust ouderschap bezig zijn. Inmiddels heeft de Facebookpagina bijna 500 likes en zijn likers actief betrokken. Het blijkt ook dat veel platforms en bloggers die betrokken zijn bij bewust ouderschap zich graag met Little Greeny willen verbinden. Op dit moment komen de bezoekers met name via Facebook en Adwords. Wel is duidelijk te zien dat er in toenemende mate organisch verkeer binnen komt.

Eigenaar van Little Greeny, Gerjan Schoemaker, is ook eigenaar van internetmarketingbureau Seeders. Hierdoor was het mogelijk om de webshop met name ‘inhouse’ vorm te geven en te vullen. Eigenaar Gerjan Schoemaker is ook meditatieleraar en eigenaar van Vihara. Vihara is ook een webshop gericht op bewuste mensen, met name met yoga en meditatie artikelen. LittleGreeny.nl is dan ook een aanvulling op Vihara.nl. De template voor de webshop die is gebruikt voor Vihara.nl is ook de basis geweest voor LittleGreeny.nl. Op deze manier blijft dit herkenbaar voor de bezoeker.

webshop draagzakken draagdoeken


Meditatie Retraites

Wij organiseren regelmatig meditatie retraites en meditatie dagen.

Meditatie Inspiratiemails

Ontvang inspiratiemails met o.a. retraite aankondigingen, meditatievideo's en tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites
- Meditatievideo's e.a. inspiratie