fbpx

VACATURE
Multimedia & Communicatie Manager voor Meditatie Instituut Nederland (PT)

UPDATE: DEZE VACATURE IS GESLOTEN. GELIEVE NIET  MEER TE REAGEREN.

Parttime

Heb jij affiniteit met meditatie en/of andere vormen voor bewustwording én ben je sterk in multimedia en communicatie? Werk je graag zelfstandig, ben je ondernemend en word je enthousiast van het idee om samen met mij Meditatie Instituut Nederland verder te ontwikkelen?
Dan onderzoek ik graag samen met jou of er een match is.

Voorstellen

Mijn naam is Gerjan Schoemaker. Ik ben oprichter van Meditatie Instituut Nederland (https://meditatieinstituut.nl) en ook meditatieleraar. Mijn achtergrond is (online) marketing, maar sinds een aantal jaar richt ik mij op mijn meditatie gerelateerde activiteiten, en daarbij het verder ontwikkelen van het meditatie instituut. Vanuit dit instituut bied ik een opleiding tot meditatieleraar, vipassana retraites e.a. meditatie gerelateerde cursussen en evenementen aan. De komende tijd wil ik dit aanbod verder uitbreiden. Daarom zoek ik een zelfstandige en ondernemende collega die er voor zorgt dat ik steeds meer tijd vrij kan maken voor lesgeven.

 

Werkzaamheden

Je krijgt afwisselende werkzaamheden waarbij je met uiteenlopende multimedia programma’s, online marketing tools en WordPress gaat werken. Multimedia ervaring is hiervoor belangrijk, maar je hoeft niet persé alle programma’s en tools al te kennen. Als je een goede basiskennis hebt van WordPress, Adobe programma’s en je probleemoplossend bent ingesteld, ben ik ervan overtuigd dat je met mijn input hier al snel vaardig in wordt. Je hebt contact met deelnemers, docenten/begeleiders en specialisten.

 

Functie-eisen

 • Je kunt zelfstandig (en alleen) werken, en doet dit ook graag, terwijl je op bepaalde momenten het ook leuk vindt om op regelmatige basis samen met mij, en af en toe met een team (zoals bij activiteiten) samen te werken.
 • Je hebt multimedia kennis, zodat je in ieder geval een WordPress website kunt onderhouden en in Adobe programma’s kunt werken. Dit is (vooral in eerste instantie) ook een groot deel van je werkzaamheden.
 • Je monteert video’s, plaatst deze op verschillende Social Media kanalen en (in het geval van opnames van lesdagen) stuurt dit naar de juiste mensen (indien je geen ervaring hebt met video-montange, maar wel met andere Adobe programma’s dan is de basis hiervoor snel te leren).
 • Je redigeert aangeleverde, en je schrijft nieuwe teksten op basis van aangeleverde of zelf verzamelde input (indien dit niet je sterkste kant is, kun je dit deel ook uitbesteden). 
 • Je verzorgt op professionele wijze de organisatie voor nieuwe of bestaande activiteiten, zoals:
  • je overlegt met docenten
  • je zoekt naar nieuwe evenementlocaties
  • je neemt de organisatie van een cursus of evenement op je
  • je voert samen met Gerjan de promotie voor activiteiten uit
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor het goed laten verlopen van bestaande cursussen en evenementen.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor nieuw op te richten cursussen en evenementen, je zorgt dat deze van optimale kwaliteit worden en professioneel worden neergezet.
 • Je neemt de eerste lijn communicatie op je, met name het beantwoorden van e-mails.
 • Je onderhoudt administratief contact met deelnemers aan activiteiten, waaronder het versturen van facturen, het maken van deelnemerslijsten, het versturen van praktische informatie, etc.

Online marketing valt voor een deel onder je takenpakket en je werkt hierbij met mij samen. Kennis van online marketing is geen vereiste maar wel een pré. 

 

Uren en salaris

Ongeveer 16 uur per week en dit is in de toekomst uit te breiden. Als je graag minder of meer uren wil werken, haak hier dan niet op af maar neem dit mee in je motivatie. Als er een goede match is, ben ik ervan overtuigd dat we hiervoor een oplossing weten te vinden.

Het salaris bedraagt €2800 tot €3500 p.mnd. afhankelijk van je kennis en ervaring (o.b.v. 40 uur p.wk.). Om kennis en een goed gevoel te krijgen van wat wij doen kun je ook kosteloos meedoen aan bepaalde activiteiten die wij aanbieden. We hebben het voornemen om een kantoorruimte te huren in Zwolle zodat we ook op locatie kunnen samenwerken.

 

Solliciteren

Voel jij dat jij degene bent die ik zoek? Heb je voldoende ervaring, word je enthousiast bij het lezen van de functie en denk je dat je als persoon ook goed bij mij past?

Stuur dan je CV en motivatie voor 21 januari 2023 naar mij via e-mail; [email protected]

Gelieve niet te bellen zonder afspraak. Contact verloopt alleen via e-mail. 


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie