Aanmelden voor de ‘Opleiding Meditatieleraar’

Aanmelden voor de Opleiding Meditatieleraar bij Meditatie Instituut Nederland (aanvang 23 oktober 2021) kan via onderstaand formulier.

Let op! Zolang er nog plek is staat er onderaan het bedrag van €3240. Als dit er niet staat maar er staat €0, dan zit de opleiding helaas vol. Dan kun je nog wel op de wachtlijst komen door een e-mail te sturen met als onderwerp: wachtlijst meditatieleraar en vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mail adres.

– Duur opleiding: 1,5 jaar met 18 lesdagen, 2 individuele coachingsgesprekken en 2 webinars.
– Alle lesdagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.
– Alle lesdagen en de verplichte literatuur zijn in het Nederlands.
– Betaalwijze: Betaling ineens via iDEAL of Bancontact (direct hieronder bij het versturen van dit aanmeldingsformulier)
– Voorwaarden voor certificering: 
   – 85% aanwezigheid (of in overleg ingehaald/alternatieve opdrachten)
   – Lezen literatuur + meditatie beoefening e.a. oefeningen
   – Kort verslag van ieder weekend/lesdag (ongeveer 125 woorden per lesdag)
   – Afronden 1 casus + 1 tussentijdse toets
   – Maken van de eindopdracht

Verdere informatie en details over deze opleiding is te vinden op deze pagina.

Bedrijfsnaam is optioneel in onderstaand formulier. Vul deze alleen in indien je de factuur op naam van je bedrijf wenst te ontvangen. Neem contact met ons op indien de factuur naar een ander adres verstuurd dient te worden dan je eigen adres, of als de tenaamstelling anders dient te zijn.

Update 9 augustus 2021: De opleiding zit helaas vol. je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar [email protected] Oktober 2022 starten we opnieuw met de opleiding. Hiervoor zetten we binnenkort de data online.

CRKBO KTNO Erkende Opleiding