fbpx

27 oktober 2024

Introductieworkshop 'Zelfonderzoek en bewustZIJN'

Door Rikkie Postema en Gerjan Schoemaker

De kosten voor deze dag zijn 25 euro, inclusief BTW, koffie en thee.

In deze workshop richten we ons op wat ‘bewustzijn’ is en verschillende perspectieven op ‘de werkelijkheid’ volgens de visie van essentie-coaching.
We verkennen vragen zoals: Waarmee identificeer jij je en waarom en wanneer doe je dat? Hoe beïnvloeden deze jezelf en je omgeving?

Tijdens de workshop wordt ingegaan op een aantal aspecten uit de boeddhistische psychologie en filosofie. We gaan dit verkennen aan de hand van meditatie en andere oefeningen die aansluiten op deze thema’s.

Coach-Demonstratie

Mogelijk is er gelegenheid om een coach-demonstratie bij te wonen wat een beknopte indruk kan geven over hoe bovenstaande wordt toegepast in begeleiding van anderen. We weten nog niet of dit passend is op deze middag en of hiervoor voldoende ruimte is. Als je van tevoren al weet dat je graag door Rikkie gecoacht wilt worden, laat het ons dan graag per e-mail weten. Dan kunnen we kijken of dit passend is.

Kennismaking Opleiding Integraal Essentiecoach

Als je meer wilt weten over de Opleiding Integraal Essentiecoach kun je deze workshop ook zien als een kennismaking met wat we daarin doen.
Het is niet nodig om interesse in de opleiding te hebben om aan deze workshop deel te nemen. Deze workshop is waardevol op zichzelf en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is wat voorbij vanzelfsprekende denkpatronen gaat.

Over de begeleiders

Gerjan en Rikkie hebben beiden brede kennis van diverse Oosterse tradities en visies, waar Gerjan vooral zijn basis heeft in het Theravada Boeddhisme en Vipassana, en Rikkie zich voornamelijk richt op inzichten uit Vajrayana en Tantrayana.

rikkie ppostema hoofddocent coach opleiding

Rikkie Postema
Hoofddocent ‘opleiding integraal essentiecoach‘ /
Geregistreerd counseller/coach / Gecertificeerd mindfulness supervisor / Mindfulness- trainer en therapeut /
Meditatie- en yoga docent / Rebalancer / Auteur / Docent en trainer

Gerjan Schoemaker meditatieleraar

Gerjan Schoemaker
Hoofddocent ‘opleiding meditatieleraar’ /
Gastdocent ‘opleiding integraal essentiecoach‘ /
Begeleider vipassana retraites / Trainer diverse activiteiten
gerelateerd aan meditatie en boeddhisme

Voor wie is deze workshop geschikt?

Je hebt voor deze workshop geen ervaring met meditatie of Oosterse psychologie nodig. Heb je wel ervaring met meditatie of non-dualiteit dan zal je aspecten uit de workshop wellicht herkennen. Mogelijk verdiept het je inzichten, vallen bepaalde dingen op zijn plaats of ontdek je iets nieuws. Iedere leraar benadert en benadrukt de veelzijdige onderwerpen uit deze workshop op een andere manier.

Wanneer en wat meenemen?

Deze workshop wordt gehouden op zondag 27 oktober van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur. Er wordt gezorgd voor koffie en thee.
Het is niet persé nodig, maar indien je in een meditatiehouding wilt zitten is het advies om loszittende kleding aan te trekken.

Locatie

Deze workshop vindt plaats bij YogaYou, yogacentrum in Zwolle. Deze inspirerende locatie ligt op 300 meter van station Zwolle en is daarom goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Parkeren kan bij Parkeerplaats Burgemeester van Roijensingel, deze ligt op 200 meter afstand.

Adres: Burgemeester van Roijensingel 10A, Zwolle

De kosten voor deze dag zijn 25 euro, inclusief BTW, koffie en thee.

Aanmelden
  • iDEAL
  • Bancontact