Cursussen

Een overzicht van onze cursussen gerelateerd aan meditatie en spirituele ontwikkeling:

Cursussen aanbod Meditatie Instituut Nederland:

Meditatieopleiding Amsterdam

Meditatie cursus in Amsterdam

Leren mediteren in één weekend. In deze erkende cursus van twee dagen beoefen je verschillende meditatiemethoden en leer je ook over hoe je kunt omgaan met wat je tegenkomt in het meditatieproces. Ook leer je andere technieken die aan meditatie zijn gerelateerd, waaronder mindful yoga, ontspanningsoefeningen, mindfulness en lichaamsoefeningen. Deze cursus is ook geschikt ter voorbereiding op de Opleiding meditatieleraar.

Locatie cursus: Amsterdam

Meditatie Opleiding Amsterdam

Opleiding Meditatieleraar

Jaarlijks starten we met de Opleiding Meditatieleraar. Dit is een erkende beroepsopleiding waar je gedurende anderhalf jaar diepgaand met je eigen proces aan de slag gaat en dit ook leert door te geven aan anderen. Naast uiteenlopende meditatietechnieken ga je ook aan de slag met ademwerk, (zelf)coaching, lichaamsoefeningen, ontspanningsoefeningen, filosofie en psychologie. Voorafgaand aan deze meditatie opleiding zijn er enkele informatieavonden om kennis te maken en meer te weten te komen over de opleiding.

Locatie cursus: Amsterdam

Omgaan met boosheid

Cursus omgaan met- en verminderen van irritatie en boosheid

In deze cursus leer je beter met irritatie en afgeleide emoties als frustratie en boosheid om te gaan. Daarnaast is de cursus erop gericht om irritaties en oordelen aanzienlijk te verminderen door middel van inzichten, oefeningen en toepassing.

Locatie cursus: Amsterdam

Cursus boosheid

Cursus stress vermindering

Leer omgaan met stress en de stress te verminderen. Dit doen we door anders tegen de dingen aan te kijken als ook door ons gedrag te veranderen.

Deze cursus wordt opnieuw ingepland.


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie