fbpx

Doneren aan Meditatie Instituut Nederland

Wij hebben als doelstelling alle dana / donaties te besteden ten behoeve van het aanbieden van meditatie gerelateerde activiteiten. Donaties worden nu als volgt gebruikt:

  • Wij willen graag dat de financiële situatie van iemand geen belemmering is voor deelname aan onze retraites of meditatielessen. Wij betalen vanuit de donaties de kosten, of een deel van de kosten die beperkt zijn in de financiële middelen zodat deze mensen mee kunnen doen.
  • De activiteiten die wij aanbieden op basis van dana (vrijgevigheid) brengen vaak ook kosten met zich mee, zoals het huren van een ruimte of de aanschaf van apparatuur voor opnames en livestreams. Dana wordt ook gebruikt om (een deel) van deze kosten te betalen.
  • Wij hebben voornemens om op termijn een eigen retraite centrum (of een eigen meditatielocatie) op te richten om van daaruit onze retraites en lessen aan te gaan bieden. Naast de nodige creativiteit, vraagt dit vermoedelijk om extra geld bovenop het bedrag dat wij zelf te besteden hebben. Geld uit donaties worden gebruikt om dit te realiseren.

Doneren kan middels het formulier hier aan de rechterkant.
Of het kan worden over gemaakt via Triodos bank: NL08 TRIO 0320 1226 89, t.a.v. Meditatie Instituut Nederland met onderwerp: Donatie

Stuur een e-mail naar [email protected] indien je een factuur wenst voor de donatie.

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage.

Namens Meditatie Instituut Nederland,

Gerjan Schoemaker

Gerjan Schoemaker Meditatieleraar

Doneren kan eenvoudig via iDeal, Paypal of MrCash, vul hieronder uw gegevens in:TotaalOntvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie