fbpx

Over Vicky Aartsen

Gastdocent Advaita & Vedanta bij de opleiding tot meditatieleraar

Vicky Aartsen heeft haar eigen praktijk sinds 1984, aanvankelijk als psycholoog en als aura en chakra genezer/lezer. In de loop van de tijd zijn haar activiteiten verder uitgebreid en werkt ze ook als een trainer, coach, opleider, leraar en Vedanta-leraar. Tijdens individuele sessies behandel zij een breed scala aan vragen en hulpvragen, van depressie en trauma aan werkgerelateerde problemen en spirituele problemen.

Een greep uit haar opleidingen en cursussen: klinisch en ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Utrecht, religiewetenschapper Interreligieuze spiritualiteit aan de Radboud Universiteit (specialisatie Advaita Vedanta, een Indiase filosofie), aura en chackra genezer / lezer, spirituele genezer, Reiki Master, Facilitator voor Organisatie Constellaties, professionele Avatar Master, Inca Shaman in de lijn van de Q’ueros Indians of Peru, Bio-release en Framework for Change cursussen. Het Wim Hof Academy, BIM (Body in Movement), Embodiement, Rebirthing, BAM Bridgeman ademhaling methode, Conscious Connected Breathing, Breathwork Professional met Kasper van der Meulen, Quantum Physics met professor Pierre Capel.

Vechtsporten: Taekwondo, Karate, Pencak Silat, Kung Fu, Tai Chi en Aikido-principes.

Vicky Aartsen | Advaita Vedanta

Vicky is bij ons gastdocent Advaita Vedanta van de erkende beroepsopleiding tot meditatiedocent. Zij behandelt zowel Advaita Vedanta en Neo Advaita en gaat onder meer in op de verschillen en overeenkomsten hiertussen. Klik hier voor meer informatie over de meditatie opleiding.

CRKBO KTNO Erkende Opleiding


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie