fbpx

Ademwerk & Meditatie dag

Ademcirkel met verbonden ademwerk & meditatie

Invulling ademwerk & meditatie dag

Deze dag is een innerlijk proces met meditatie-oefeningen, lichaamsbewustzijnsoefeningen, ademoefeningen en een ademcirkel waarin we verbonden ademwerk beoefenen. Gerjan en Sanne zorgen dat er een veilige sfeer wordt neergezet en dat je eerst meer in je lichaam komt en naar binnen keert. Vanuit daar werken we toe naar de ademcirkel waarin we verbonden ademwerk gaan beoefenen. Door verbonden ademwerk kunnen (onbewuste) emoties en blokkades naar de oppervlakte komen, waar je bijvoorbeeld met cognitieve therapie niet bij kunt komen. Sommige dingen zijn nu eenmaal niet met het hoofd op te lossen en te bereiken. Ook kan het ademwerk je hart doen openen, een grote mate van levensenergie, helderheid en vreugde doen opwekken en kun je spirituele ervaringen beleven.

Verbonden ademwerk is een krachtige, transformerende methode om:

  • contact te maken met je lichaam
  • het ontladen van stress en spanningen
  • het verwerken van (onbewuste) emoties
  • het krijgen van inzichten
  • het laten stromen van levensenergie
  • het openen van het hart
  • het beleven van spirituele ervaringen

Er zijn deze dag maximaal 16 deelnemers en vijf begeleiders (inclusief Gerjan en Sanne).

Begeleiders Gerjan Schoemaker & Sanne van Leeuwen
met nog extra ervaren ademcoaches

Deze meditatiedag wordt begeleid door Gerjan Schoemaker en Sanne van Leeuwen met daarbij nog twee of drie ervaren ademcoaches. De extra ademcoaches zijn alleen aanwezig tijdens de ademcirkel waarbij langere tijd verbonden ademwerk wordt beoefend. Zij zorgen ervoor dat iedereen optimaal in zijn of haar proces kan worden begeleid.

Gerjan is hoofddocent van de Opleiding Meditatieleraar, begeleidt Vipassana retraites en is oprichter van Meditatie Instituut Nederland. Gerjan heeft zich in uiteenlopende meditatietechnieken en filosofieën verdiept, waarbij boeddhisme zijn basis en rode draad is.

Sanne is ademcoach met een eigen praktijk in Utrecht. Zij coacht mensen in één op één sessies en begeleidt ook ademwerk voor groepen waaronder ook bij ademwerk retraites.  Sanne is ook gespecialiseerd docent Ademwerk bij de Opleiding Meditatieleraar.

Gerjan Schoemaker

Ademcoach Sanne van Leeuwen

Sanne van Leeuwen

“Ademwerk is het meest essentiële component in het transformeren van bewustzijn” – Dr. Andrew Weil

Meditatieopleiding Amsterdam

Data Ademwerk & Meditatie dag

Deze dag vindt plaats op vrijdag 2 juli 2021 van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur op een inspirerende locatie in Amsterdam. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en wat versnaperingen zoals fruit en nootjes. Graag zelf lunch meenemen. Eventueel ook een flesje water of drinken naar eigen voorkeur. Er is halverwege de dag een uur pauze om eventueel ook buiten de deur te eten.

Locatie in Amsterdam

‘De Ruimte’ Centrum Voor Bewustzijnsontwikkeling
Weesperzijde 79a
1091 EJ Amsterdam

Tip voor als je met de auto komt: parkeren is het vaak het voordeligst om gebruik te maken van: bereikbaaramsterdam.nl

Kosten Ademwerk & Meditatie dag

De kosten voor deze dag bedragen €150,00 incl. 21% BTW.

Aanmelden Ademwerk & Meditatie dag

Klik hier om je aan te melden voor deze meditatiedag

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om ook aankondigingen van toekomstige retraites en meditatiedagen te ontvangen.

Let op! Soms komt onze nieuwsbrief in de SPAM box terecht. Houd deze ook in de gaten, en mogelijk helpt het door [email protected] toe te voegen aan je adresboek .

Contra-indicaties

Let op. Contra-indicaties voor het ademwerk zijn; hoge bloeddruk, psychische aandoeningen, hart- en vaatziekten, fysieke verwondingen, netvliesproblemen, Astma, Epilepsie, Zwangerschap, alcohol- of drugsverslaving. Indien een van deze indicaties van toepassing zijn graag contact met ons opnemen voordat je je inschrijft.


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie