fbpx

meditatiedag met video-opnames

Meditation Journeys met muziek en beweging

UPDATE: DEZE DAG IS INMIDDELS VOL. MAAR GRAAG HEBBEN WE NOG MENSEN OP DE WACHTLIJST. ALS JE DAARVOOR INTERESSE HEBT KUN JE ONS EEN E-MAIL STUREN. ALVAST BEDANKT.

Gerjan Schoemaker heeft een aantal bijzondere ‘Meditation Journeys’ ontwikkeld. Deze meditatiereizen bestaan uit meerdere fasen met muziek, speciale houdingen of bewegingen. Iedere fase in deze meditatie wordt ondersteund door muziek die speciaal voor die houding, beweging en/of kwaliteit is ontwikkeld of samengesteld.
Deze meditaties willen we voor iedereen beschikbaar maken om thuis te beoefenen, onder meer via Youtube, en daarvoor willen we graag mooie video’s maken. Daarom hebben we voor donderdag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur nog een extra meditatiedag georganiseerd waarop Gerjan deze meditaties geeft en er ook video-opnames worden gemaakt. Er zitten geen kosten aan deze dag. Eventueel zou je Dana kunnen beoefenen maar dat hoeft zeker niet. We zijn al heel dankbaar voor je deelname. Er zijn 10 plekken beschikbaar.

Deze dag beoefenen we onder meer een ‘Restorative Meditation Journey’ en een ‘Surrender & Flow Meditation Journey’.

Belangrijke aandachtspunten voor deze dag:

 • We vragen je om een donkergrijze of zwarte broek aan te trekken met daarboven een lichtgrijs, donkergrijs of zwart shirt (bekijk deze foto ter inspiratie, maar het hoeft geen yogakleding te zijn hoor).
  Daarnaast vragen we je om ook een ander kleur shirt mee te nemen van een lichte tint (zoiets als op deze foto) + een wit shirt.
  (als er namelijk allemaal kleuren door elkaar zijn geeft dat voor de video een onrustig beeld (zie b.v. deze foto). Wit valt misschien weg in de achtergrond van de witte muren, maar misschien valt het mee of gebruiken we vooral de bruine, stenen muur als achtergrond).
  Het mag een top, t-shirt of longsleeve zijn, dat is allemaal o.k.. De broek kan b.v. een yogalegging of een linnen-/katoenen broek zijn.
 • Graag zelf iets te eten en eventueel een flesje water meenemen. Koffie en thee is aanwezig.
 • De dag is van 10.00 en 17.00 uur.
 • Er is halverwege de dag ruim een uur pauze om eventueel ook buiten de deur te eten.
 • Er zijn maximaal 10 deelnemers.

“Movement is the song of the body” – Vanda Scaravelli

Meditatieopleiding Amsterdam

Locatie meditatiedag: Amsterdam

‘De Ruimte’ Centrum Voor Bewustzijnsontwikkeling
Weesperzijde 79a
1091 EJ Amsterdam

Kosten meditatiedag

Er zitten geen kosten aan deze dag. Eventueel zou je Dana kunnen beoefenen maar dat hoeft zeker niet. We zijn al heel dankbaar voor je deelname.

Begeleider: Gerjan Schoemaker

Deze meditatiedag wordt begeleid door Gerjan Schoemaker. Gerjan is tevens de hoofddocent van de Opleiding tot meditatieleraar en is ook de oprichter van Meditatie Instituut Nederland.

Gerjan Schoemaker meditatieleraar


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie