fbpx
a mindful choice documentaire

DOCUMENTAIRE A MINDFUL CHOICE

NU TE ZIEN IN HET FILMHUIS OP DIVERSE LOCATIES, OF (NU OF LATER) OOK THUIS TE STREAMEN VIA VIMEO:
DOCUMENTAIRE A MINDFUL CHOICE

A mindful choice - documentaireA Mindful Choice plant een zaadje dat het mogelijk is om in harmonie samen te leven in onze maatschappij. Een verschuiving in perceptie is wat hiervoor nodig is. En die begint met het kiezen voor vrede in jezelf. Deze omslag is al mondiaal ingezet: zowel gemeenschappen als individuen maken deze keuze en hun impact op de wereld is duidelijk zichtbaar.

De film brengt bezinning en bezieling op een nuchtere manier. Het ontdoet bijvoorbeeld meditatie van zijn zweverige imago. Iedereen kan meditatie in zijn dagelijks leven integreren. En zo direct meer vrede, tevredenheid en plezier ervaren. Een keuze maken is het enige wat hiervoor nodig is.


Coach Opleiding

We worden geleid langs de ‘weg van de held’ – de universele queeste naar innerlijke vrijheid – de reis van lijden en strijd, naar een leven van eenheid en service. Innerlijke vrede is niet alleen voor een select gezelschap, het is onze natuurlijke staat van zijn. Veel van ons zijn alleen vergeten op deze manier te leven. Deze documentaire inspireert en motiveert om terug te keren naar deze authentieke manier van leven.

We ontmoeten mensen met zeer uiteenlopende achtergronden, die hun innerlijke overgang naar vrede delen op persoonlijke wijze.

Een snap shot:


Meditatie Opleiding
  • Een bezoek aan een maximaal beveiligde gevangenis in Mexico, welke 3 jaar geleden opgeschrikt werd door een van de dodelijkste rellen. Nu is hier een zorgzame en rustige sfeer. We krijgen een unieke kijk in hun wereld, die compleet is veranderd doordat 25% van de gevangenen, personeel en management is gaan mediteren.
  • Een Ducati-rijdende leraar die lid is van een oude monniksorde deelt parels van wijsheid.
  • Een voormalige Mexicaanse guerilla die tot de realisatie kwam dat de vrede die zij zocht binnenin te vinden was en niet met een wapen in de hand. Ze vertrekt naar Cuba om daar meer dan 4000 mensen te inspireren met haar passie voor vrede.
  • Een voormalige house-liefhebber uit Engeland, die zich realiseert dat er meer is in het leven dan feesten en drugs.
  • Een vrouw uit Engeland in het laatste stadium van kanker, die enorm geniet van het leven, maar tegelijkertijd de eindigheid ervan omarmt.

Het team bestaat uit succesvolle film- en documentairemakers. Zoals een editor met een BAFTA uit Nieuw-Zeeland en een cameraman uit de VS die een dubbele Emmy award heeft gewonnen.

MEER INFORMATIE:

Website:

www.choicethefilm.com

Wegens succes verlengt in het Fraterhuis Zwolle!

Link om de film te streamen (met Nederlandse ondertiteling):

https://vimeo.com/ondemand/amindfulchoicedutch

BEKIJK HIER DE TRAILER VAN DE ‘A MINDFUL CHOISE DOCUMENTAIRE’:

Gerelateerde woorden bij dit artikel: Mindfulness film, Meditatie documentaire, streamen, downloaden

 

a mindful choice documentaire


Meditatie Retraites

Wij organiseren regelmatig meditatie retraites en meditatie dagen.

Meditatie Inspiratiemails

Ontvang inspiratiemails met o.a. retraite aankondigingen, meditatievideo's en tips.

Overzicht komende activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie