fbpx
healing garden festival

Healing Garden. Inspirerend festival voor gelijkgestemden.

“Een festival waarbij je een fantastisch weekend kan hebben, zonder dat je ook maar aan één activiteit hebt deelgenomen”

Afgelopen zondag was ik op het Healing Garden festival dat plaats vond op het Erkemederstrand in Zeewolde. Samen met mijn vriendin en dochtertje van 10 maanden oud reden wij hierheen, zonder precies te weten wat we van het festival moesten verwachten.

Vanaf de parkeerplaats liepen wij over een lang pad met aan weerszijden Aziatische decoratie en windorgels. Hiertussen hingen banieren met inspirerende teksten om alvast in de stemming te komen.


Coach Opleiding

Bij binnenkomst werd direct de toon gezet. We werden welkom geheten en voordat we via de poort het festivalterrein betraden, werden we flink bewierookt met salie om negatieve energie buiten te laten. Terwijl we in de rookwolk om ons heen keken, kregen wij alvast een goede indruk van het festival. Wat een kleuren! En dan bedoel ik niet alleen de decoraties. Vooral ook veel mensen hadden zich in kleurrijke kleding gestoken. Als je een foto zou maken en aan een willekeurig persoon had gevraagd wanner deze foto is genomen dan zou de meerderheid rond 1969 hebben gezegd.

healinggarden1

Bij een festival denk je misschien niet meteen aan rust en ontspanning. Maar buiten de tonen die uit de DJ tent kwamen om, heerste er een hele serene, open en vrolijke sfeer. Dat komt natuurlijk ondermeer door de workshops en activiteiten die er te doen waren. Zo had je een tent waar je kon mediteren, meerdere tenten voor massages, paragnosten, een yogatent en nog veel meer inspirerende plekken met activiteiten. Je had zelfs een chill-out tent. Dat klinkt overbodig na de eerdere opsomming, maar deze tent was ook bijzonder inspirerend. Op het moment dat ik hier naar binnen ging werd er prachtige muziek gespeeld aan een klein publiek van minder dan 10 mensen die op de grond zaten te genieten.


Meditatie Opleiding

massage

Maar niet alleen de workshops waren inspirerend. Het was echt zo’n festival dat geslaagd kan zijn zonder dat je ook maar aan één activiteit hebt deelgenomen. Het zijn de mensen die het maken. Door de positionering van het festival en de activiteiten die je er kan doen komt er toch een bepaald publiek op af. Dit publiek zou ik omschrijven als open en liefdevol. En dat proef je direct!
Je kan dan ook heel eenvoudig contact maken met andere mensen waardoor je de mooiste verhalen uitwisselt en ervaringen deelt.

spiritueel festival

 

Kijk voor meer informatie op www.healing-garden.nl


Meditatie Retraites

Wij organiseren regelmatig meditatie retraites en meditatie dagen.

Meditatie Inspiratiemails

Ontvang inspiratiemails met o.a. retraite aankondigingen, meditatievideo's en tips.

Overzicht komende activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie