fbpx
osho meditatie

Osho No Dimensions Meditatie

Waarom Osho No Dimensions meditatie?

De Osho No Dimensions is in het bijzonder goed om te aarden en centreren. Bovendien zijn de eerste twee fases een goede “Samatha meditatie”. Je wordt bijna gedwongen om je concentratie bij de beweging te houden. Door de ontwikkelde concentratie en kalmte is het vervolgens eenvoudiger om in de rol van toeschouwer te zijn/blijven bij de laatste fase.

Instructies Osho No Dimensions Meditation

Instructies voor de Osho No Dimensions meditatie kan je hier vinden: http://www.osho.com/nl/meditate/active-meditations/no-dimensions-meditation En hier kan je de CD bestellen http://www.osho.com/shop/nl/muziek-voor-osho-meditaties/osho-no-dimensions-meditation Hij lijkt ook op Spotify te staan, maar volgens mij werkt de tweede fase hier niet. Dus let daar op voordat je eraan begint 😉

Zie ook onderstaande video voor instructies.


Coach Opleiding

Waarom Osho meditaties in het algemeen?

Hier is een heel mooi artikel over geschreven door “Vrienden van Osho”. Lees het hier. In de basis geldt voor alle Osho meditaties: “Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor de meeste van ons, die in een hectische Westerse consumptie-maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s moeten afmaken, is dat eigenlijk ondoenlijk. Er is dagelijks teveel stress en we kunnen niet plotseling ons lichaam stil houden en onze vastgeroeste denkpatronen loslaten. Het is van belang dat we ons eerst bevrijden van de opgehoopte spanningen en denkpatronen waarin we verstrikt zijn geraakt.”

 


Meditatie Opleiding

Wij begeleiden zo nu en dan ook Osho meditaties in Zwolle.


Meditatie Retraites

Wij organiseren regelmatig meditatie retraites en meditatie dagen.

Meditatie Inspiratiemails

Ontvang inspiratiemails met o.a. retraite aankondigingen, meditatievideo's en tips.

Overzicht komende activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ontvang inspiratiemails met:
- Aankondigingen van retraites & cursussen
- Meditatievideo's e.a. inspiratie